Buraya reklam eklenecek

11 Mart 2012 Pazar

İTalyadaki Galeria Daki Tek Türk Markası

luks ic giyim 2010 sezonu ic giyim moda seksi 2010 1145200 Lüks iç giyim 2010 sezonu
Uomo’daki tek Türk markası

#news_content a{ color: #0000FF; }

Dünyanın en prestijli moda fuarı Pitti Immagine Uomo'ya katılan tek Türk markası
13 Ocak 2010 Çarşamba 12:31
Dünyaca ünlü  moda başkentlerinde giderek etkinliğini arttıran Orka Group uluslararası markası  Tween, Floransa'da gerçekleştirilen  erkek modasının bir numaralı  fuarı PITTI IMMAGINE UOMO'da. Tween, Sonbahar Kış 10/ 11 koleksiyonu ile 4.kez katıldığı bu uluslararası fuarda dünyaca ünlü markalar arasında yer almaya devam ediyor.
Kolay giyimi simgeleyen Tween trend ve ulaşılabilirliği birleştirerek dünya modasının zorlu rakipleri arasında kendine farklı bir yer açıyor…
Pitti Immagine Uomo fuarına 4 sezondur kesintisiz olarak katılan tek Türk erkek hazır giyim markası olan Tween, Sonbahar Kış 10/11 koleksiyonu ile dünyaca ünlü moda otoritelerini büyüledi.
Koleksiyonunda 50'li yıllardaki ''New York Gang'' yaşamından ilham alan Tween karma oluşturduğu  doğu ve batı kültürleri ile  fuarın en konuşulan markası oldu. Tween otantik, şık bir o kadarda rahat koleksiyonu, kullandığı parlak renkleri ile bu sezonun da erkek modasının  trend öncüsü olmayı başardı.
50'li yıllarda Newyork…
Dünya erkek modasının stil sahibi  markalarından biri olan Tween, koleksiyonunda yer alan özgün tasarımlarının yanı sıra standında dünyaca ünlü kreatif isimlerle oluşturduğu atmosfer  ile tüm katılımcıların yoğun ilgisini çekti.
Tween Sonbahar Kış 10/11 koleksiyonu ve standı 50'li yıllardaki NewYork  Gang yaşam alanından esinlenerek tasarlandı.
Moda fuarı sizleri iyi karşıladı ve giyim dünyasına yeni bir soluk verdi.

0 yorum:

Yorum Gönder