Buraya reklam eklenecek

7 Ağustos 2011 Pazar

PRIORI ADVANCED AHA COSMECEUTICALS DAILY DEFENSE SPF 30

Merhaba:)

Bu gece yine İstanbul'dan kısa süreliğine ayrılıyorum. Gitmeden önce vaktim de varken bir post yayınlamak istedim.

Yazım PRIORI ADVANCED AHA COSMECEUTICALS DAILY DEFENSE SPF 30 hakkında.


Ürünün içeriği:

Active Ingredients: Octinoxate, Octisalate, Oxybenzone.

Inactive Ingredients: Purified Water (Aqua), Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Silica, Pentylene Glycol, Steareth-2, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Bis-Hydroxyethoxypropyl Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Magnesium Aluminum Silicate, Lactic Acid, Sodium Lactate, Phospholipids, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate, Beta-Carotene, Superoxide Dismutase, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.


Ürünün kutusunda içerisindeki önemli içeriklerin oranları belirtiliyor; %3 oranında LCA kompleksi (%2 laktik bileşen, %1 MFSA (Multi-Functional Antioxidant Sequence) diye adlandırdıkları pro-vitamin A ve A, C, E vitaminlerinden oluşan antioksidan bileşimi.). Kremde kullanılan antioksidanların formları Beta-Carotene (pro-vitamin A), Retinyl Palmitate (A vitamini), Ascorbyl Palmitate (C vitamini) ve Tocopherol (E vitamini) şeklinde. Bu sebepten stabiliteleri yüksek. Ayrıca kremin kavanozda değil de tüpte korunması, etken maddelerin oksitlenmesini minimum düzeye getiriyor. Kremin ph'ı 3.8 olmasına rağmen benim cildimde bir reaksiyon göstermedi. Zaten krem için 6 aylıktan büyük çocuklar için bile güvenliği olduğu söyleniyor. Ürünün içerisinde Phospholipis, Superoxide Dismutase gibi cilde yararlı maddeler de mevcut. Krem renk ve koku maddesi içermediği gibi paraben de içermiyor. Ayrıca içerdiği güneş filtreleriyle cildi güneş ışınlarına karşı koruyor. Asit içeren kremler kullanıldığında gündüz mutlaka güneş kremleri de kullanmak gerekli; aksi takdirde asitler yüzünden UV ışınlarına karşı daha hassas hale gelen ciltte lekelenmeler meydana gelebilir. Bu krem ikisinin kombinasyonunu tek bir kremde sunuyor.

Ben bu ürünün performansından oldukça memnun kalmıştım. Ne yağlı ne de parlak bir duruşu var; hemen emiliyor. Spesifik bir cilt tipi söylenmediği için sanırım her cilt tipine uygun. Priori'nin internet sitesinde de birtakım bilgiler mevcut. Fiyatı da muadillerine göre çok pahalı olmadığı için merak edenler deneyebilirler.

0 yorum:

Yorum Gönder