Buraya reklam eklenecek

7 Ağustos 2011 Pazar

ORIFLAME PURE COLOUR RUJLAR


Bir Oriflame indiriminden aldık, 3-4 TL civarı idi. 6-7 tane birden aldık hem de. Orjinal fiyatı 10 TL üzerinde idi. Ne yazık ki çok kötü çıktılar.



İlk problem ambalajları. Yahu anladık, ucuz satacaksın, çok özenmiyorsun ama bu kadar da kötü ambalaj mı yapılır? Ruj, kabının içinde sallanıyor resmen. Dudağına değdirdiğinde de yamulup kabın ters tarafına dayanıyor ve eğriliyor. Hayır, bir metre uzatıp çıkarmıyorum, azıcık çıkardığınızda bile bu olay oluyor. Her sürdüğünüzde, sürmediğiniz taraf hasar almış oluyor kısacası. Fotolarda gayet açık görebilirsiniz durumu. Bana geldiğinde yani hiç ellenmemişken bile, ilk açtığımda üzerinde hasarlar vardı. Netice: ömürleri gayet kısa.



İkinci falsosu kurutmaları. Takır takır oluyor yarım saat sonra dudaklar. Altına lipbalmla filan denemedim açıkcası ne olur sonuç diye.
Daha mı var demeyin, evet var, renkler yeterince opak değil, bileğinize güvenip, ruju kırmamayı başararak 50 kat filan sürmeniz lazım. Sheer ruj severim diyene tamam da öyle bir açıklaması da yok.
Hiç mi iyi yanı yok diyenlere; ben normalde pek bir beyaz olduğumdan nude ruj kullanmam, yakıştırmam da kendime iyice cesede benzediğim için. Ama bundaki nude ton yani ilk fotoğrafta ortadaki, swatchta sol baştaki enteresan bir şekilde çok doğal durdu bende, sarartmadı soldurmadı. (Adı Vintage Nude) Ama alalı beri de bir daha kullanmadım, sabah sabah "ha şimdi kırıldı kırılacak" stresi yaşamamak için.
Böyle olunca pek bir canım sıkılıyor, sizin?

Oriflame in ruj hakındaki açıklaması da şu: Kremsi dokusu ve birbirinden özel renkleriyle Pure Colour Ruj, dudaklarınızı nemlendirerek bakım yapar ve benzersiz bir pürüzsüzlük kazandırır.

0 yorum:

Yorum Gönder