Buraya reklam eklenecek

7 Ağustos 2011 Pazar

L'OCCITANE ALMOND SHOWER OIL

Benim en çok sevdiğim duş ürünlerinden biri L'OCCITANE ALMOND SHOWER OIL.



Ürünün içeriği:

Mipa-Laureth Sulfate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Laureth-3, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sorbitan Oleate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Fragrance, Cocamide Mea, Propylene Glycol, Tocopherol, Limonene, Coumarin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Linalool.

Ürün çok büyük oranda üzüm çekirdeği yağı içeriyor. Daha sonra onu tatlı badem yağı izliyor. Sodium Lauryl Sulphate, Sodium Laureth Sulphate ve bunların Ammonium'lu türevleri gibi içerisinde ne formaldehit ne de paraben mevcut.

Ürün suyla birleşince kremsi bir yapıya dönüşüyor; ancak pek köpürdüğü söylenemez, biraz zor yayılıyor. Bu sebepten çok çok iyi bir temizleme performansı beklememek gerekiyor. Ayrıca vücudunda akne problemi yaşayan ciltler için pek uygun olmayabilir.

Kokusunu çok sevdiğim için arada aldığım bir ürün. Cildi ipek gibi yapıyor, kokusu için de pek çok duş ürününe göre daha kalıcı diyebiliriz; ancak benim çok daha iyi favori ürünlerim var:)

0 yorum:

Yorum Gönder