İmdat dostlar acil yardıma ihtiyacım var... Başlık yeterince açık ama sadece başlığı yayınlamakla olmaz : )
Haftaya nişanımız var fakat ben henüz pastayı seçemedim... Nişanı yapacağımız yerin pasta seçeneklerini hiç beğenmemiştim, ilgilenen kişi de isterseniz siz model beğenin biz onu yaptıralım dedi. Tam biz buna "e iyiymiş" diye sevinirken ama "şeker hamurlu olmasın, sizin açınızdan ilk kesimi zor, bizim açımızdan da servisi zahmetli" dedi... Haydaaa... Tut ki normal bir pasta modeli bulasın şimdi. Hadi buldun, beğenmiyorsun ki... Bir tarafta şeker hamuruyla yapılmış mükemmel tasarım pastalar, bir tarafta krem şantili pastalar.
Yarın tekrar görüşmeye gidip pastayı şeker hamurlu istediğim konusunda ısrar edeceğiz, kabul etmezse pastayı dışardan biz halledelim diyeceğiz. Gerçi o da nasıl olacak bilmiyorum, ödeme falan yapıldı, bir sorun çıkar mı acaba? Yok ama hiçbir yerde şöyle içime sinen bir modele rastlamadım napabilirim değil mi? Ama şeker hamurlu modellere bakarken hangisini kaydedeceğimi şaşırıyorum: )
İşte bende durumlar böyle. Siz neler önerirsiniz? Aslında pastamız sade ve modern görünebildikten sonra şeker hamurlu ya da krem şantili farketmez ama krem şantili modellerde pek o sadelik ve modernliği bir arada sağlayamıyorlar... Ne yapmalı?
Not: Bu pasta benim 2 ya da 3 sene önceki doğum günü pastam. Sevgili yaptırmış, büyük süpriz olmuştu : )
0 yorum:
Yorum Gönder