Buraya reklam eklenecek

7 Ağustos 2011 Pazar

L.A. GİRL Long Lasting Extreme Bold Eyeliner



Gene bir eyeliner postuyla karşınızdayım:)Bugünkü tanıtacağım ürün yine yurtdışı alışverişime ait,Türkiye'de bulamayacağınız bir ürün yani.L.A. GİRL Amerika'da üretilen ve git gide yayılan bir marka.Ürünleri gayet cazip fiyatlara satılıyor ve performansları da fiyatlarına göre hayli güzel.




Kalem eyelinerları,diğer eyelinerlara göre kullanımları gayet kolay olduğu için çok seviyorum.Gördüğünüz üzere gayet kalın uçlu tombiş bir kalem eyeliner ve bu yüzden kullanımı gayet basit.Bu eyelinerla hiç eyeliner çekmeye beceremeyen birçok insan bile güzel eyeliner çekebilirler gözlerine.Ucu kalın olduğu için isteğe göre kalın veya ince eyeliner çekilebiliyor gözlere,tercih size kalmış;)Yumuşak uçlu olmasından mütevelit göz kapağına gayet yumuşak bir şekilde uygulanabiliyor.




Gözde mat bir duruşu var,swatchda da belli oluyordur.O yüzden günlük kullanım için çok uygun bir liner.Kalıcılık gayet iyi ve en güzel tarafı fiyatı 4$.Fiyata göre performans süper.Çok çok memnun kaldım keşke 2-3 tane daha alıp stoklasaydım:(

0 yorum:

Yorum Gönder